CLOACA PENALILOR este intitulata ˝Justitia Romana˝: cititi si va ingroziti, Tribunalul Galati NU A AVUT si nu are CIF/CUI, Tribunalului JUDETEAN al lui CEAUSESCU i-a fost atribuit CIF in 1993, i s-a eliberat tocmai in 2008 si s-a utilizat din 2007. Nu are ORGANIZARE INTERE-nu are Regulament de Organizare si Functionare PROPRIU asa cum i-a obligat LEGEA 544/2001, au inventat delegarea prin ˝ORDIN de SERVICIU˝, nu au incredere in CLOACA PENALA intitulata CSM. Oameni buni, astia sunt buni de executat pe stadioane.

CIF Tribunal JUDETEAN Galati nu Tribunal Galati atribuit in 1993 eliberat in 2008 si utilizat incepand cu 2007 cretinism autentic avocat Teodorescu Nicusor

Un gând despre „CLOACA PENALILOR este intitulata ˝Justitia Romana˝: cititi si va ingroziti, Tribunalul Galati NU A AVUT si nu are CIF/CUI, Tribunalului JUDETEAN al lui CEAUSESCU i-a fost atribuit CIF in 1993, i s-a eliberat tocmai in 2008 si s-a utilizat din 2007. Nu are ORGANIZARE INTERE-nu are Regulament de Organizare si Functionare PROPRIU asa cum i-a obligat LEGEA 544/2001, au inventat delegarea prin ˝ORDIN de SERVICIU˝, nu au incredere in CLOACA PENALA intitulata CSM. Oameni buni, astia sunt buni de executat pe stadioane.

  1. ec.SOROCANIUC ȘTEFAN 10 Martie 2015 la 9:16 pm Reply

    la fel mi s_a întâmplat și mie la RADAUTI,ca și la GALATI

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: